puzzelen naar de oplossing voor rebusje 21 puzzel naar de oplossing voor raadsel 22 puzzelen in taalspel de droedelzak naar taalpuzzel 23 puzzle en ontdek de woordspeling in puzzel 24 veel speelplezier met raadseltje 25 speel het woordspel voor crypto droedel 26 speel en puzzel naar  oplossing voor grappige tekening droedel 27
   

Hulppagina voor het puzzelen met het leuke taalspel of taalkwis de droedelzak

 
  De droedels van deze site (cryptodroedels) omschrijven een begrip,uitdrukking of gewoonweg een woord aan de hand van een tekening : een soort droedel via een cryptische tekening. Onze droedels horen dus ergens thuis in het rijtje anagrammen, raadsels, puzzels, cryptogrammen, rebussen, lingo,woordspelletjes,woordzoekers,doorlopers,taalspellen kruiswoordpuzzels... vandaar de naam cryptodroedels. Naast de  aanwijzingen vervat in elke tekening bekomt u, dankzij de interactie op onze website de droedelzak, nog meer tips. 
U bepaalt op die manier zelf de moeilijkheidsgraad van het raadsel.

Het doel van deze verzameling droedels, puzzles, raadsels, anagrammen, taalspelletjes, woordspelletjes , taalpuzzels of hoe u het ook wil noemen, is een origineel, grappig en interactief aanbod te brengen voor de liefhebbers van denksport of  quiz. Via onze nieuwsbrief, E-mail en uitwisseling van links met gelijkaardige sites verkrijgt de bezoeker een waaier aan puzzels, raadsels, droedels, anagrammen, kruiswoordraadsels , cryptogrammen , rebussen, kruiswoordpuzzels , cryptogrammen,rebussen, puzzles, woordzoekers, doorlopers,taalspellen scrabble... kortom denksport, kwis, spelen met taal en ontspanning alom aanwezig.
Het betreft hier een klein uitreksel uit een sterk uitgebreide verzameling. Duplicatie voor publicatie is niet toegelaten zonder voorafgaandelijke toestemming van innovaconcept. Gelieve ons te contacteren als u interesse hebt in de aankoop van nog niet gepubliceerde droedels of
als u het voorgestelde concept wenst te gebruiken.
De tips en hints bij elke droedel kunt u naar eigen dunk en tempo raadplegen.
U bepaalt op die manier zelf de moeilijkheidsgraad van het raadsel.
Wij verduidelijken met een werkend voorbeeld:
Bent u er niet in geslaagd om het raadsel te ontcijferen, dan kunt u alsnog 
de oplossing aanvragen.Hiervoor volstaat een click op E-mail. Het onderwerp(aanvraag oplossing droedel nrxx) van het aldus geopende E-mail bericht is reeds ingevuld. U hoeft enkel nog te clicken op versturen. Bij sommige PC en softwareconfiguraties(firewall, afzonderlijk E-mail prgramma, ...)functionneert de E-mailkoppeling niet en kunt u als alternatief het invulformulier invullen. Dit formulier geeft ook een overzicht van de droedels. Bij het bewegen van de muis over de loep, verschijnt de overeenkomstige droedel bovenaan links op uw scherm.
U kunt telkens één oplossing aanvragen.Voor een efficiënte afhandeling is een correct e-mail adres noodzakelijk. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Duplicatie voor publicatie is niet toegelaten zonder voorafgaandelijke toestemming van innovaconcept. Gelieve ons te contacteren als u interesse hebt in de aankoop van nog niet gepubliceerde droedels.

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief  en geniet van de volgende voordelen:
  • U wordt op regelmatige tijdstippen op de hoogte gebracht van de laatste wijzigingen en uitbreidingen op onze site de droedelzak.
  • U ontvangt frequent nieuwe,  nog niet gepubliceerde,  droedels.
  • De nieuwsbrief bevat telkens links naar gelijkaardige sites over droedels, puzzels,
    raadsels,kruiswoordraadsels, grappen, cryptogrammen, anagrammen,scrabbel, rebussen,taalspellen,puzzels,hersenkrakers,zweedse raadsels en andere denksporten.

Duplicatie voor publicatie is niet toegelaten zonder voorafgaandelijke toestemming van innovaconcept. Gelieve ons te contacteren als u interesse hebt in de aankoop van nog niet
gepubliceerde droedels of als u het voorgestelde concept wenst te gebruiken.